Firmaaftaler

Har I på arbejde eller i dit firma et tilbagevendende behov for forplejning til møder, kurser eller andre arrangementer, så kan I med fordel få lavet en firmaordning hos os. Derved opnås rabat, alt efter hvor ofte i bestiller hos os, samt I registreres som fast kunde og opnår derved hurtig bestilling og oprettelse af en fast betalingsaftale.

Vi tilbyder bla.:

• Mødeplatter: En kold anretning med 5 forskellige små kolde retter på, salat, hjemmebagt brød og smør. Den kan bestilles både med og uden ost og kage til og kommer anrettet på tallerkner og klar til at spise.

• Salatbuffet: En varieret buffet af lækre salater, bl.a. Vitello Tonnado af sprængt kalv og tun-kapers sauce og en klassisk Ceasar Salat med plukket kylling. Serveres med hjemmebagt brød og smør.

• Sandwich fad: Sammensæt jeres sandwichfade og få dem serveret skåret i halve og nemme at gå til.

• Receptionsbuffet: En buffet af kanapéer og andet fingermad af forskellige slags, som egner sig perfekt til netværksarrangementer eller lignende.

Derudover har vi over 15 års erfaring i at skræddersy menuer til arrangementer, så I kan altid foreslå noget helt andet og så får vi lavet en specialmenu til jer.

Skriv en mail til os på catering@fredesflyvendetallerken.dk for mere information og for at få lavet din firmaaftale.